952-997-6801

Ако смятате, че гърдите Ви стягат, може да си помислите, че ще имате сърдечен удар. Въпреки това, стомашно-чревни, психологични и белодробни заболявания могат също да причинят стягане в гърдите.
Прочети повече…

 

unremanded

Прескачането на сърцето или сърцебиенето, е усещане за по-бързи удари или пропускане на удари на сърцето. През повечето време няма причина да се притеснявате. Но понякога сърцебиене може да е признак на здравословен проблем.
Прочети повече…

 

Температура при бебе: Кога е нормална и как се лекува висока

Първият път, когато бебето Ви има висока температура, може да бъде също толкова притеснително за вас, колкото и за вашето бебе.
641-482-6712

 

708-886-7109

Възможно е. Вашето дете може да има болки в гърлото, зачервено гърло, причинени от някои от множество заболявания, като например настинка или грипен вирус. Морбили и варицела могат също да причинят възпалено гърло. Всъщност най-честата причина за възпалено гърло е вирусна инфекция. Ако лекарят диагностицира тонзилит, това означава, че гърлото на детето ви е заразено с вирус или бактерии.
Прочети повече…

 

(780) 201-5398

Тахикардията се отнася до сърдечен ритъм, който е твърде бърз. Той може да зависи от възрастта и физическото ви състояние.
440-441-8492

 

Защо сърцето ме боли? 20 Причини за болка в сърцето и стягане

Имате болка в сърцето? Първото нещо, за което ще помислите, е сърдечен удар. Разбира се болка в гърдите не е нещо, което да не се игнорира. Но трябва да знаете, че има много възможни причини. Всъщност, една четвърт от българското население изпитва гръдна болка, която не е свързана със сърцето.
Прочети повече…

 

Детоксикирай тялото си естествено: 8 билки, които ще направят това

Радваме да да виждаме, че здравословния начин на живот става наистина популярем, защото усещаме, че нашият свят е на ръба на цялостна промяна на тема здраве. Думата, която сме чували често напоследък, е „детоксикация“ – всички говорят за най-новата почистваща сок или билково лекарство или нова диета – но какво означава това?
3369098329

 

metal-slotting

Практикувани в продължение на векове от много народи – включително аюрведа и китайската медицинска – детоксикацията е за почивка, почистване и подхранване на тялото отвътре навън.
semisolemn

 

847-525-6877

Безпокойство е общ термин за няколко нарушения, които причиняват нервност, страх, притеснение и притеснение.

Тези нарушения засягат това как чувстваме и се държим и можем да предизвика физически симптоми. Лекото безпокойство е неясна и необезпокоителна, но тежкото безпокойство може сериозно да засегне ежедневния живот.
7653121366

 

(917) 239-8581

Комбуча чай е ферментирал чай, който се консумира от хиляди години.

Не само че имат същите ползи за здравето, колкото и обикновеният чай – той също е богат на полезни пробиотици.
Прочети повече…