IDEAtvorac instalacije Travnati Trabant: Ivan Cvijić Cvija

BEOGRAD GRAD VAÅ IH IDEA

Naše komšije i sugrađani su tokom proteklih meseci glasali za ideje za bolji i lepši Beograd i odabrali najbolje među njima. Sada nam predstoje realizacije ideja koje ste odabrali kao najpotrebnije vašem kraju.

OSTVARIĆEMO 011 VAŠIH IDEJA

Na osnovu više od pola miliona glasova Beograđani su odabrali 11 ideja koje će grad u kojem živimo učiniti lepšim za sve nas.

U obilazak pobedničkih ideja krenućemo sa Zvezdare. A kako drukčije, nego gradskim prevozom. Upravo tamo ćete, već u toku juna, dok budete čekali svoj autobus, čitati najlepše pesme srpske poezije. Uz pomoć učenika Art studija Mali Monmartr, Beograd će postati lepši i bolji za odrastanje mališana, a Tašmajdan će biti prvi park koji će imati predimenzionirano igralište za decu i odrasle. Studenti Fakulteta organizacionih nauka na Voždovcu će dobiti svoj prvi solarni punjač za mobilne telefone, a park kod Vukovog spomenika biće prilagođen osobama sa oštećenog sluha.

Duh našeg grada živi zahvaljujući ljudima koji ga vole, i zato se kaže - ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara.

I to nije sve. Više informacija o svim pobedničkim idejama saznajte klikom na dugme.

BG novosti

Ostvarene ideje

Šetnja Beogradom može biti odličan izvor inspiracije. Postoji toliko kutaka koji su zahvaljujući predlozima naših sugrađana postali izraz jedinstvenog beogradskog pogleda na svet.

Nastavljamo da ostvarujemo dobre ideje, svežije, smelije, originalnije, maštovitije i praktičnije. Pogledajte i glasajte za predloge IDEAtvoraca, a one koje zajedno odaberemo ćemo ostvariti i učiniti Beograd još neobičnijim i zanimljivijim gradom.

IDEA razglednice

425-753-1754

(740) 360-9033

O razglednici: Duh Beograda stvarao se na raskrsnici ideja. Prihvatajući raznovrsne uticaje sa zapada i istoka, severa i juga, Beograd je formirao neke svoje ideje. Kada budete u prilici da šetate...

9549347650

Skejt park

O razglednici: Kada Beograđanima postavite „rampu“ oni će vam pokazati trik – na skejtu, rolerima ili biciklu....

Čudesna lupa

Čudesna lupa

O razglednici: Ako zavirite u park „Milutina Milankovića“, otkrićete veliku instalaciju pod imenom „Lupa“ -...

 
 
 
Sve manifestacije
 
Učitavanje...